Beoordelingen Diesel heftrucks Linde

Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
4.0
Gemiddelde score van Linde
10 beoordelingen
3.9
3.9 Prijs
4.0
4.0 Betrouwbaarheid
4.2
4.2 Onderhoud
4.0
4.0 Operatie
4.1
4.1 Gemakkelijke
Zoekresultaten: 10 beoordelingen
Filter
Voer uw beoordeling in
3.4
Diesel heftruck Linde H35D
2004 Per jaar
25 okt 2020
3.0 Prijs
3.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
3.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Tot voor kort ging alles goed. Maar toen begon er constant een foutmelding T248 op te springen. We hebben geen officiële service in ons dorp. Dus moesten we de heftruck naar het regionale centrum slepen. Daar hebben de technici het probleem opgelost. Het bleek dat het onderhoud van deze heftrucks erg duur is.
4.2
Diesel heftruck Linde H50
2006 Per jaar
7 sep 2020
3.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
4.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Naar de heftruck zelf heb ik geen klachten. Er was een serieus defect als gevolg van een botsing. Het is moeilijk om nieuwe onderdelen van de fabrikant te vinden ter vervanging. Uiteindelijk hebben we ze in het buitenland besteld.
5.0
Diesel heftruck Linde Е14
2007 Per jaar
22 aug 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Toen ik de Linde kocht, twijfelde ik of hij echt in Duitsland was geproduceerd (ik dacht dat het uit China kwam). Maar verrassend genoeg heeft deze heftruck zich van zijn beste kant laten zien. Hij werkt uitstekend in het magazijn, zelfs bij vrieskou. We gebruiken hem al 12 jaar en hebben tot nu toe geen grote reparaties hoeven uit te voeren.
2.0
Diesel heftruck Linde E 20 P-02
2004 Per jaar
3 jun 2020
2.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Onlangs zijn er problemen ontstaan met de bediening: wanneer je de vorkheftruck achteruit wilt rijden, werkt hij helemaal niet ((). Daarna werkt alles weer normaal na een half uur. We hebben hem naar de monteur gebracht en er bleek een probleem te zijn met de hydrauliek. Zodra we de factuur voor de reparatie zagen, leek het makkelijker om een nieuwe te kopen ((.
5.0
Diesel heftruck Linde H25 D
1998 Per jaar
16 mei 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Veelzijdige vorkheftruck voor elk magazijn. Dat hebben we gemerkt toen we er een paar maanden een huurden. De bediening is zeer eenvoudig. Wat betreft onderhoud kan ik niets zeggen (we hebben geen ervaring gehad met reparaties).
2.0
Diesel heftruck Linde H15
1990 Per jaar
20 apr 2020
2.0 Prijs
2.0 Betrouwbaarheid
2.0 Onderhoud
2.0 Operatie
2.0 Gemakkelijke
Op eigen initiatief kocht ik de Linde H15-vorkheftruck uit 1990. Bij het optillen van lading zijn er zeer sterke schokken. Ik heb het aan experts laten zien. Ze hebben iets aangepast, maar het probleem kwam terug. Ik kan geen enkel document vinden, zelfs niet op internet, over dit model. Het is beter om meer te betalen en een normale machine te kopen.
4.0
Diesel heftruck Linde H20D
2010 Per jaar
29 feb 2020
4.0 Prijs
4.0 Betrouwbaarheid
4.0 Onderhoud
4.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
Ik heb 8 jaar geleden een tweedehands Linde-vorkheftruck gekocht. De vorige eigenaar heeft de machine goed onderhouden, dus ik kreeg hem als nieuw. Hoewel de vorkheftruck al 10 jaar oud is, doet hij zijn werk uitstekend (we hoeven alleen kleine reparaties uit te voeren).
5.0
Diesel heftruck Linde H80D
2015 Per jaar
8 feb 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
5.0 Gemakkelijke
Hoewel de Linde H80D een kleine heftruck is, heeft hij een krachtige dieselmotor. De machine kan tot 8 ton tillen. De cabine is comfortabel genoeg: er zijn geen overbodige geluiden of trillingen te voelen. De bouwkwaliteit is uitstekend.
4.8
Diesel heftruck Linde H20 T
2010 Per jaar
7 jan 2020
5.0 Prijs
5.0 Betrouwbaarheid
5.0 Onderhoud
5.0 Operatie
4.0 Gemakkelijke
We hebben drie jaar gebruik gemaakt van deze Linde H20 T heftruck. Alles is van goede kwaliteit. De machine is zuinig omdat hij op diesel werkt. De heftruck ziet er mooi uit. Kortom, ik raad deze Duitse kwaliteitsmachine aan))
Wilt u uw voertuigbeoordeling achterlaten?
Voer uw beoordeling in
Linde H25D diesel heftruck Linde H25D € 15.500 Diesel heftruck 2016 14730 m/u Duitsland, Dortmund
Linde H16D diesel heftruck Linde H16D € 14.950 Diesel heftruck 2010 7270 m/u Duitsland, Dortmund