Forkliftonline » "HOUCON" TRADE & EQUIPMENT BV
3.6
5 beoordelingen
Source: Google Maps
Over ons
Kaart
Beoordelingen
5

"HOUCON" TRADE & EQUIPMENT BV

De Houcon-group is een onafhankelijke organisatie die wereldwijd gespecialiseerd is op het gebied van productie, fabricage, reparatie, modificatie, onderhoud en in-/verkoop van port handling equipment, intern transportmaterieel, hijs- en hefwerktuigen, onderdelen van offshore installaties en aanverwante logistieke transportoplossingen.

Daarnaast biedt de Houcon Group leaseconcepten voor RoRo- en Port-trailers.

Met kantoren, vertegenwoordigers en productiefaciliteiten in o.a. Nederland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, China en Dubai is de Houcon Group mondiaal vertegenwoordigd en heeft zij sinds de oprichting in 1986 een stevige marktpositie verworven.

Door de jarenlange kennis en ervaring, moderne apparatuur gecombineerd met hoog opgeleid en deskundig personeel levert de Houcon Group kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor al uw vraagstukken. Vanzelfsprekend volgens CE-markering, NEN-veiligheidsrichtlijnen en met aandacht voor het milieu. Veiligheid, kwaliteit, betrokkenheid en expertise staan centraal in onze dienstverlening en bieden u de zekerheid van optimale resultaten.

De Houcon Group is betrouwbaar en (merk)onafhankelijk en streeft voortdurend naar continuïteit voor de klant op basis van partnership met langdurige samenwerking. Daarnaast levert de Houcon Group een volledig scala aan dienstverlening: van advies en ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer. En dat alles met een multidisciplinaire aanpak vanuit één aanspreekpunt.
Details
Contact
In voorraad: 1 advertentie
Sinds 1 jaar bij Forkliftonline
De telefoonnummers van de verkoper zijn gecontroleerd
Het adres van de verkoper is gecontroleerd
Adres
Nederland, Zuid-Holland, 3261 LX, Oud Beijerland, Alexander Bellstraat 7
Bericht verzenden
Controleer alstublieft het telefoonnummer: het moet voldoen aan het internationale formaat en de landcode bevatten.
Verificatiecode
Advertenties "HOUCON" TRADE & EQUIPMENT BV
Filter

1 advertentie: Zoekresultaten

Sorteren: Datum van invoering
Datum van invoering Datum van invoering Goedkoopste bovenaan Duurste bovenaan Jaar - de nieuwste bovenaan Jaar - de oudste eerst
Prijs Per jaar Kilometerstand Vermogen
Datum van invoering Datum van invoering Goedkoopste bovenaan Duurste bovenaan Jaar - de nieuwste bovenaan Jaar - de oudste eerst
Houcon LB-11,6mtr-7T mobiele laadbrug Houcon LB-11,6mtr-7T mobiele laadbrug
2
Contact opnemen met verkoper
prijs op aanvraag
Mobiele laadbrug
Laadvermogen 7000 kg
Per jaar 2011 Kilometerstand Vermogen
Nederland, Oud Beijerland